Search
Close this search box.

Armin van Buuren en Paul van Dyk op XFM

Het radioprogramma Intuition, wekelijks te horen op het commerciële radiostation XFM in Brabant, Limburg en Zeeland, viert in het weekend van 2 december haar 100ste uitzending. In plaatst van een ‘gewoon’ twee uur durend programma, pakt XFM dit keer groot uit om deze mijlpaal te vieren. De 100ste uitzending wordt een acht uur durende special met exclusieve liveset van Armin van Buuren, Paul van Dyk en Markus Schulz.

Naast de speciale gasten zullen ook de vaste ‘resident’ dj’s (Kimito Lopez, Jonas Steur, Paul Moelands & Airbase) van Intuition achter de draaitafel staan.

Normaal gesproken is de uitzending van XFM Intuition, met Menno de Jong, iedere vrijdag van 22.00-00.00, maar vanwege deze speciale lange uitzending zal het programma eenmalig op zaterdag worden uitgezonden van 20.00-04.00 uur. Inmiddels wordt XFM Intuition uitgezonden door radiostations in België, Zweden, Brazilië, Argentinië en de VS. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten