Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Docusoap ‘Radio Henrica’ op Omroep Brabant TV

De regionale omroep Brabant start op dinsdag 5 december om 19.00 uur met Radio Henrica. Dit is een 17-delige televisieserie over een bijzonder radiostation waar zeven mensen met een verstandelijke beperking in dagbestedingscentrum Henrica in Eindhoven hun eigen radiostation runnen.

In de televisieserie is ook te zien wat er allemaal bij komt kijken hoe men een radiostation runt. Daarnaast proberen de ze interessante studiogasten voor hun uitzendingen te strikken, bijvoorbeeld Frans Bauer, en die komt dan ook langs.

Behalve de uitzendingen en ontwikkeling van het radiostation, dat binnenkort via internet voor iedereen te horen zal zijn, concentreert de docusoap Radio Henrica zich ook op de privélevens van de radiomakers met een verstandelijke beperking. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten