Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Evers zet Sint op het juiste spoor

Radio 538 deejay Edwin Evers zet Sinterklaas volgende week weer op het juiste spoor. Aanstaande maandag en dinsdag rijdt namelijk de speciale Sintercity weer door Nederland. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming zijn er optredens van ondermeer I.O.S. en Ali B.

Maandagochtend zal de Sintercity van Hilversum, via Utrecht en Gouda, naar Den Haag rijden. Dinsdagochtend rijdt de trein van Hilversum naar Eindhoven. Natuurlijk zal er ook voor de nodige muziek gezorgd worden. Onderweg zal dit verzorgd gaan worden door de Valleibloazers en het dweilorkest De Love Hendels.

Op stations Den Haag en Eindhoven zullen optredens verzorgd gaan worden door I.O.S., Ali B en de gebroeders Ko. Daarnaast zal ook sinterklaas één van zijn talenten inzetten, want ‘Coole Piet’ zal zijn hit ‘Paniek in de confettifabriek’ ten gehore gaan brengen.

In beide gevallen geldt dat de Sintercity tussen 6.45 en 7.15 uur vertrekt van station Hilversum en rond 8.10 aankomt op de plaats van bestemming. Natuurlijk kunnen ook de luisteraars van Evers Staat Op meereizen met de trein. Kijk voor meer info en de tijden op Radio538.nl. [RS/Radio.NL]