Search
Close this search box.

‘Dik Voormekaar Show komt terug op de radio’

In 2009 komt de de ‘Dik Voormekaar Show’ terug. Momenteel denkt men aan een tv-programma, waarschijnlijk bij de Tros. Volgens Andre van Duin (61) bestaat er een kans dat het terug komt op de landelijke radio, zoals vroeger bij 3FM. Maar Van Duin denkt dat hij geen groot publiek meer kan bereiken op de radio, behalve bij marktleider Radio 538. Tevens er bestaat ‘ook’ een kans dat het terug komt op internet.

De Dik Voormekaar Show was voor het eerst te horen in 1973. André van Duin maakte samen met Ferry de Groot met de Dik Voormekaar Show op de radio. Eerst bij Radio Noordzee, later bij de NCRV en weer later bij de TROS op Radio 3. Naast de ‘Dik Voormekaar Show’ komen de Animal Crackers terug en zal Andre van Duin ook weer een rol spelen in de nieuwe afleveringen van de spelshow ‘Wie Ben Ik?’ samen met Gerard Joling en Tooske Ragas op SBS 6. [Radiowereld.NL]