Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jacques d’Ancona in Talpa-soap Lotte

Jacques d’Ancona was afgelopen donderdag als presentator van een talentenjacht te zien in de Talpa-soap Lotte. De 69-jarige Groninger werd voor de gastrol benaderd door de producenten van het programma. D’Ancona heeft ontzettend genoten van zijn acteerdebuut. “Ik heb de serie altijd met belangstelling gevolgd en vond het leuk om te doen.”

Het oud-jurylid van de Soundmixshow verzorgde in de serie een aankondiging van de talentenjacht. De opnamen vonden in augustus plaats. De serie is ook als podcast te downloaden bij Talpa.

D’Ancona werkt ook bij de regionale televisiezender RTV Noord, Daarnaast is hij ook jurylid van de Johnny Kraaijkamp Musical Awards. Eerder dit jaar werd hij ook gevraagd om te acteren in de kerstfilm ‘Een beetje verliefd’, maar een carrière in het acteervak staat niet op zijn agenda. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten