Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Opvolger Ivo de Wijs stopt ook met ‘Vroege Vogels’

Frank van Pamelen presenteert zondag 14 januari voor het laatst het Radio 1-programma ‘Vroege Vogels’. “De Vara en ik kijken op een verschillende manier aan tegen de creatieve invulling van het programma en dat verschil van inzicht heeft tot dit besluit geleid”, aldus Van Pamelen.

Van Pamelen werd in juli 2005 de opvolger van Ivo de Wijs als ‘Vroege Vogels’-presentator. In goed overleg met de VARA is nu besloten een punt te zetten achter de samenwerking. Frank van Pamelen: “Natuur en milieu zijn me de afgelopen anderhalf jaar zeer dierbaar geworden, maar ik wil me ook creatief blijven ontwikkelen. En dat ga ik ook doen: als theatermaker, als columnist, als dichter en als schrijver van de meest uiteenlopende zaken.”

“Na het vertrek van Karin van den Boogaert krijgt het programma in korte tijd nu met weer een nieuwe wissel te maken. Voor de luisteraars is dat misschien even wennen, maar het zal zeker niet ten koste gaan van de kwaliteit die ze op de vroege zondagmorgen gewend zijn,” aldus Programmadirecteur Frans Klein.

Opvolger ?
Wie Frank van Pamelen bij ‘Vroege Vogels’ zal opvolgen, is op dit moment nog niet bekend. ‘Vroege Vogels’ is iedere zondagochtend te horen tussen 08.00 en 10.00 uur bij de VARA op Radio 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten