Search
Close this search box.

Robert Long voert lobby voor notering in Top 2000

Zanger Robert Long wil een toppositie behalen in de jaarlijkse Top 2000. Daarom roept de 63-jarige zanger zijn fans op allemaal op hetzelfde nummer te stemmen: ‘Vanmorgen vloog ze nog’. Zo maakt Robert Long meer kans hoog te eindigen in de door het publiek samengestelde ranglijst.

De Top 2000 is een lijst van de beste tweeduizend popnummers aller tijden, gekozen door de luisteraars, die traditiegetrouw aan het einde van het jaar wordt uitgezonden op Radio 2.

Vorig jaar stond Boudewijn de Groot bovenaan met ‘Avond’. “Daar moet verandering in komen”, schrijft Long op zijn website. “Tenslotte heb ik ruim vierduizend vaste fans, dus dan moeten we een heel eind kunnen komen.” [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten