Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Uitslagen verkiezingen 2006 live bij de NOS

De NOS zendt woensdag (22 november) een avondvullend televisieprogramma uit rondom de uitslagen van de Tweede-Kamerverkiezingen. Met daarin veel schakelingen naar partijlocaties, gasten en een slotdebat met winnaars en verliezers.

Vanaf 20.35 uur zitten de presentatoren Maartje van Weegen, Astrid Kersseboom, Pieter Jan Hagens en Ferry Mingelen klaar om het verkiezingsnieuws, de verkiezingsuitslagen en de reacties op de uitslagen zo snel mogelijk aan de kijker te presenteren. Om 23.45 uur is het slotdebat. De uitzending op Nederland 1 duurt tot 00.45 uur.

Live uitslagenavond bij NOS Radio 1 Journaal 
NOS Radio verzorgt woensdag onder de naam ‘Tweede Kamerverkiezingen 2006’ ook een avondvullend programma rondom de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen van die dag. De uitzending begint om 19.00 uur. De eindtijd staat voorlopig 01.00 uur, maar is afhankelijk van het verloop van de verkiezingsavond.

Voetbal
Tijdens de verkiezingsuitzending zijn er flitsen te horen van de Champions League wedstrijd Liverpool – PSV. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten