Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weer meer stemmers Top 2000

Nederland stemt niet alleen massaal voor de Tweede-Kamerverkiezingen. Er wordt ook meer gestemd dan voorgaande jaren op de Top 2000, die Radio 2 eind december gaat uitzenden. Met nog drie dagen te gaan is het record aantal stemmen al verbroken. Tot nu toe zijn er al 1.1 miljoen stemmen uitgebracht. Het oude record stond op 1 miljoen.

Het nieuwe record is opvallend, aangezien de stemperiode voor de Top 2000 dit jaar slechts drie weken duurt. Het oude record dateert van vorig jaar, toen door de luisteraars twee keer zolang gestemd kon worden. Daarmee blijft de populariteit van de Radio 2-eindejaarslijst groeien, want elk jaar wordt er meer gestemd op de Top 2000.

Iedereen kan tot en met vrijdag 24 november via de Radio 2 stempagina zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete platen. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten