Roger Sanchez naar Radio 538

Release Yourself, de wekelijkse radioshow van DJ Roger Sanchez, zal vanaf zaterdag 9 december op Radio 538 worden uitgezonden. Op 538 zal de show in de nacht van zaterdag op zondag tussen 0 en 1 uur worden uitgezonden tijdens ‘Dance Department in the mix’. Eerder was Sanchez in Nederland al te beluisteren op Slam FM en Yorin FM.

De in New York geboren DJ Roger Sanchez scoorde in 2001 een grote hit met ‘Another Chance’, gebaseerd op de melodie van Toto’s ‘I won’t hold you back’. Eind vorig jaar scoorde Sanchez nog een bescheiden hit met ‘Turn on the music’.

Desondanks maakte hij al in de jaren ’90 furore met remixen van hits van Babyface, Michael Jackson, Diana Ross, Janet Jackson, Chic, M People, Incognito en Soul II Soul.

Met ingang van aanstaande zaterdag zal Radio 538 de radioshow van Roger Sanchez te horen zijn tussen 0 en 1 uur tijdens ‘Dance Department in the mix’. Carl Cox schuift hierdoor een uurtje op en is voortaan tussen 1 en 2 uur te horen.

Naast Radio 538 zenden nog een groot aantal radiostations over de gehele wereld de show van Sanchez uit, waaronder WKTU New York, Radio FG in Frankrijk en het Galaxy Netwerk in Engeland. [RS/Radio.NL]