Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trijntje wil duet met 538 deejay Edwin Evers

Trijntje Oosterhuis heeft Radio 538 deejay Edwin Evers uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens haar concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De zangeres is zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van de deejay, dat ze graag een duet met hem wil zingen. Dat heeft ze dinsdag gezegd toen ze te gast was in zijn radioshow.

Edwin Evers is één van de deelnemers aan het nieuwe Tien-programma ‘Just the two of us’. Tijdens de optredens met zijn zangpartner Berget Lewis bleek de deejay geen onverdienstelijk zanger. Hij ontpopte zich tijdens de eerste twee uitzendingen van de talentenjacht tot één van de favorieten.

Evers ging niet meteen op het aanbod van Trijntje in om langs te komen tijdens haar concert met het Metropole Orkest op 6 april. Hij gaf aan het doodeng te vinden, maar zei ook niet meteen nee. Mocht het tot een duet komen, dan willen ze het nummer ‘On my own’ van Patti LaBelle and Michael McDonald zingen. Dit nummer is geschreven door Burt Bacharach. Het laatste album van Trijntje, ‘The look of love’, bevat louter nummers van de Amerikaanse componist. [Radio.NL/Novum]