Search
Close this search box.

538 dj Armin van Buuren wint vijf Dance Music Awards

Armin van Buuren is donderdagavond flink in de prijzen gevallen bij de International Dance Music Awards (IDMA). De Nederlandse dj ging naar huis met vijf awards, die in Miami werden uitgereikt. “Geweldig!”, twitterde Van Buuren. “Ik heb net vijf IDMA-awards opgehaald in Miami!” De 538 dj won net als vorig jaar de prijs voor beste dj van de wereld.

Ook ging de 538 dj naar huis met awards voor de beste producer, radioshow, trancetrack en podcast. Ook zijn platenlabel Armada Music viel in de prijzen. Tomorrowland werd net als vorig jaar uitgeroepen tot het beste muzikale evenement. “Bedankt!”, twitterde de organisatie.

Hardwell viel twee keer in de prijzen. Zo werd de Nederlander, die eigenlijk Robbert van de Corput heet, uitgeroepen tot beste remixer. “Wow, ik heb net een tweede IDMA-award gewonnen voor beste Europese dj!”, twitterde Hardwell. [Novum/Radio.NL]