Kermis FM weer 10 dagen in Tilburg

Tijdens de Tilburgse Kermis is ook dit jaar de evenementenzender Kermis FM in de lucht. Tot en met zondag 30 juli komen weer veel bekende namen uit de radiowereld langs in de studio om een gastprogramma te maken.

Kermis FM weer 10 dagen in Tilburg Vrijdag waren bijvoorbeeld Desmond Baidjoe (Radio 538) en Michiel Jurrjens (Slam) te horen op Kermis FM. Zaterdag komen onder andere Barry Brand (ex-Decibel), Frank van ’t Hof (NPO Radio 2), Kai Merckx (Qmusic) en Lars Boele (100% NL) langs.

Later deze week maken ook Tom van der Weerd (Slam), Bas Menting (Radio 538), Rob Janssen (NPO 3FM), Edwin Noorlander (Radio 538), Joost Burger (Slam), Barry Paf (ex-538), Niel de Koning (jingleman Qmusic), Stephan Bouwman (Qmusic), Amber Brantsen (NPO Radio 1), Patrick Coelho (NPO FunX), Marc Berg (producer Radio Veronica) en Martijn Nijhuis (nieuwslezer NPO Radio 2) een gastprogramma.

Naast bekende namen zijn er ook een flink aantal nieuwe talenten te horen.

Kermis FM is in Tilburg te ontvangen op 105.9 FM. Daarnaast kan de hele dag meegekeken worden in de studio via Kermis FM Teevee, te ontvangen via Ziggo kanaal 999. [Radiowereld.NL]