Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitspraak Slam FM online beschikbaar

De rechtbank van Rotterdam heeft afgelopen vrijdag bepaald dat Slam FM per direct niet meer dan 7,5% hits mag draaien. Over een paar dagen komt de complete uitspraak inclusief de overwegingen online te staan, maar Radio.NL publiceert hem nu al.

Eerder publiceerden we ook al het hele dossier van het Commissariaat voor de Media over Slam FM. Hierin stond te lezen waarom de zender de boetes opgelegd kreeg. Dat artikel is hier te lezen, de PDF-bestanden met de uitspraak staan hieronder. [JS/Radio.NL]

Uitspraak pagina 1
Uitspraak pagina 2
Uitspraak pagina 3
Uitspraak pagina 4
Uitspraak pagina 5
Uitspraak pagina 6
Uitspraak pagina 7
Uitspraak pagina 8
Uitspraak pagina 9
Uitspraak pagina 10
Uitspraak pagina 11
Uitspraak pagina 12
Uitspraak pagina 13
Uitspraak pagina 14
Uitspraak pagina 15
Uitspraak pagina 16
Uitspraak pagina 17
Uitspraak pagina 18
Uitspraak pagina 19