Patrick Kicken in gesprek met: Mark Labrand (video)

In de radiohelden reeks deze keer ruimte voor een uitgebreid gesprek met een jock die zijn vak uiterst serieus neemt: 538 deejay Mark Labrand. Sinds 2008 is hij te horen bij dit landelijke station. Eerst in het weekend, daarna in de dagprogrammering. Ook produceerde hij daar vele grote andere namen. Patrick Kicken praat met hem.

Patrick Kicken in gesprek met: Mark Labrand (video) Daarvoor was Labrand, die eigenlijk Marek heet in plaats van Mark, onder meer te horen in het opleidingstraject bij 3FM en Yorin FM, waar hij de hitlijst op zaterdag presenteerde. Via Slam! kwam hij bij 538 terecht.

Sinds een tijdje is Mark ook de stationsstem van Sky Radio. Eerder is dat al bij TV zender National Geographic en Temptation Island het geval.

Wat maakte dat Mark zo graag bij de landelijke radio wilde werken? Hoeveel tijd stopt hij in de voorbereiding van zijn shows? Hij had een tijdje problemen met zijn stem, hoe is dat nu? Liever staand of zittend presenteren? Wat is leuker: TV of radio? En zo nog vele andere vragen en antwoorden in dit gesprek waarin we Mark écht beter leren kennen en er volop gediscussieerd wordt over de magie en techniek van het maken van mooie en goede radio. [Radiowereld.NL]