Sander Lantinga zondag op De Perstribune op NPO Radio 1

Radio 538-deejay Sander Lantinga en is zondag (29 mei) te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune tussen 12.00 en 14.00 uur op de publieke nieuwszender NPO Radio 1. Lantinga is vooral bekend als presentator van de Coen en Sander Show op Radio 538. Woensdag maakte hij echter een ingrijpende verandering bekend.

Foto: Still Radio 538

Vanaf oktober krijgt Lantinga een eigen middagshow krijgt op Radio Veronica. De Coen en Sander Show is dan alleen nog op vrijdag te horen op Radio 538. Komende zondag, een week later dan gepland debuteert Lantinga op tv als quizmaster in de SBS6-kennisquiz Vier is te veel.

Naast Sander Lantinga is zondag ook wielrenster Lucinda Brand te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur. En mediadeskundige Ron Vergouwen signaleert zondag opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. [RadioWereld.NL]