Domino Challenge wordt de opvolger van Lego Masters bij RTL 4

RTL 4 start op zaterdag (28 mei) met de strijd om de titel ‘Masters of Domino 2022’. Dit wordt de opvolger van Lego Masters. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai en de Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh gaan acht van de beste dominobouwende teams van Nederland de uitdaging.

Still: RTL

Ze moeten de meest creatieve én ingenieuze bouwwerken maken met de rechthoekige steentjes. ‘Domino Challenge’ is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Met maar liefst twee miljoen dominostenen tot hun beschikking, gaan de acht bouwteams de strijd met elkaar aan. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing maken ze oogverblindende – maar uiteraard wankelende – creaties, die tijdens het bouwen overeind moeten blijven, maar als ze klaar zijn juist helemaal om moeten vallen. Wie weet de jury het meest te imponeren én de meeste steentjes om te laten gaan? [RadioWereld.NL]