Erik de Zwart en Barry Paf in kerstspecial Lego Masters

100% NL-middagdeejay Barry Paf en NPO Radio 5-deejay Erik de Zwart doen dit jaar mee aan de speciale kerstuitzending van Lego Masters. Zij nemen het op tegen vier andere duo’s van BN-ers om geld in te zamelen voor het goede doel. In het geval van Paf en De Zwart is dit Beat Batten, dat onderzoek doet naar de zeldzame, maar fatale stofwisselingsziekte Batten bij kinderen.

In tegenstelling tot de reguliere uitzendingen van Lego Masters, doen dit keer alleen duo’s mee die bestaan uit bekende Nederlanders. De vier andere duo’s worden gevormd door presentatrice Fenna Ramos en zangeres Kes van den Broek, tv-kok Hugo Kennis en acteur Thomas Cammaert, Kris Kross Amsterdam-muzikanten Jordy en Sander Huisman en Mocro Maffia-acteurs Marouane Meftah en Carré Albers.

Jamai Loman neemt ook dit keer de presentatie voor zijn rekening, terwijl Esmee Kuenen weer als Brickmaster meekijkt en de bouwsels gaat beoordelen.

De speciale kerstaflevering van lego Masters is woensdag (28 december) om 20.30 uur te zien op RTL 4. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barry Paf (@barrypaf)