Zoek
Sluit dit zoekvak.

RTL schrapt spelshow ‘Alles is Muziek’ met Marieke Elsinga

RTL 4 haalt het nieuwe tv-programma ‘Alles is Muziek’ van Marieke Elsinga, van de buis. Ook de ingekorte versie scoort zeer slechte kijkcijfers op RTL4 en daarom verdwijnt het programma. De laatste aflevering is te zien op zaterdag 13 mei om 20.30 uur.

Foto: Still Qmusic

Naar de eerste aflevering keken nog 569.000 kijkers. Afgelopen zaterdag keken nog maar 272.000 mensen naar eerste grote show van Marieke Elsinga en haar teamcaptains Holly Mae Brood en Jeroen van Koningsbrugge.

Het klopt dat Alles is Muziek uit het schema is gehaald. We proberen geregeld nieuwe programma’s uit en dan is het altijd jammer als een programma niet doet wat we gehoopt hadden“, zo RTL weten in een verklaring aan RTL Nieuws.

Alles is Muziek was de eerste grote show die Elsinga voor haar rekening nam als presentatrice. [RadioWereld.NL]