Search
Close this search box.

Wietze de Jager vanaf maandag met eigen programma bij Net5

Radio- en tv-presentator Wietze de Jager mag vanaf maandag zijn eigen tv-programma ‘Je droom achterna: een Frans kasteel’ presenteren op Net5. De Jager was al te zien als presentator bij ‘Shownieuws’ en ‘Lachen om Home Video’s’ op SBS6.

Wietze de Jager vanaf maandag met eigen programma bij Net5 In zijn nieuwe tv-programma van SBS worden vijf koppels gevolgd die alles achter laten in Nederland. Zij strijden om de baan van kasteelbeheerder in het Franse plaatsje Quinéville.

De Jager is sinds maart te horen bij Radio 538.

De deejay presenteerde vijf jaar lang samen met Mattie Valk een ochtendshow op Qmusic. In augustus 2017 maakte De jager bekend Qmusic te verlaten nadat Mattie Valk hem liet vallen.

Mattie Valk en Wietze de Jager werden het niet eens over een overstap naar de non-stopzender Sky Radio. Valk had achter zijn rug om onderhandeld over een beter contract met Qmusic. En daar was De Jager helemaal niet blij mee. Over de breuk met Valk mag De Jager nog niets zeggen vanwege zijn concurrentiebeding.

Wietze de Jager: “Een nieuw leven opbouwen in een ander land: het is een droom voor velen. Maar om dan ook direct beheerder te worden van een kasteel, dat klinkt als een sprookje. Daarom ben ik heel benieuwd wat de kandidaten allemaal uit de kast halen om hun droom werkelijkheid te maken.” [Radiowereld.NL]