Qmusic start maandag met nieuwe Top 500 van de zomer

Na onder meer Radio 538 en Sky Radio komt ook Qmusic dit jaar weer met een zomerse hitlijst. Vanaf maandag (9 juli) is de “Top 500 van de zomer” te horen op het landelijke radiostation. Tot en met donderdag is de lijst dagelijks tussen 8 en 19 uur te horen op Qmusic.

Qmusic start maandag met nieuwe Top 500 van de zomer Vorig jaar stond ‘Despacito‘ van Luis Fonsi en Daddy Yankee op de eerste plaats, gevolgd door “Summer Jam 2003” van The Underdog Project en “We’re going to Ibiza” van The Vengaboys.

Opvalland is ook dat Qmusic de lijst al begin juli uitzendt. Vorig jaar kwam het radiostation pas eind augustus, toen voor veel mensen de zomervakantie al zo goed als voorbij was, met de lijst.

Mattie, Fien & Igmar
Deze week is ook de ochtendshow met Mattie Valk, Fien Vermeulen en Igmar Felicia te horen op Qmusic. Na nog geen jaar valt het doek al voor deze ochtendshow.

Vanaf komend najaar presenteert Mattie de ochtendshow samen met Marieke Elsinga. Fien gaat Domien Verschuuren in de middag ondersteunen, terwijl Igmar naar de avond verhuist. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email