RTL zoekt publiek voor nieuw tv-programma met Marieke Elsinga

Marieke Elsinga krijgt een eigen tv-programma bij RTL 4. De presentatrice, bekend van onder andere RTL Boulevard en Qmusic, is vanaf donderdag 16 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL4 in ‘Alles Is Muziek‘. Maar voor het programma is producent Blue Circle Casting nog wel op zoek naar publiek wat ook een rolletje krijgt.

Foto: Still Qmusic

Alles Is Muziek‘ wordt volgens Blue Circle Casting een “dolkomisch muzikale show voor het hele gezin waarin twee teams, bestaande uit bekende Nederlanders én een bekende teamcaptain, strijden in verschillende spelrondes om uiteenlopende alledaagse voorwerpen, waarmee ze in de finale een hitsong uit moeten voeren.

In een aantal rondes doen de deelnemers/publiek hun uiterste best voorwerpen te bemachtigen die ze zo hard nodig zullen hebben in de finale. Aanmelden voor het programma kan bij Blue Circle Casting. De opnames vinden plaats van 6 tot en met 23 februari. Het bijwonen van de opnames is gratis in Studio’s Aalsmeer.[RadioWereld.NL]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *