Edwin Evers neemt duet op [Update]

Edwin Evers heeft alsnog besloten om wat met zijn zangtalent te doen. Momenteel neemt de ochtenddeejay van Radio 538 een single op. Het gaat hierbij om een poprock duet. Met wie Evers dit duet opneemt is nog niet bekend officieel gemaakt. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het nog even geheim zou blijven dat Evers een single op zou nemen, maar afgelopen vrijdag praatte Peter Heerschop ‘per ongeluk’ zijn mond voorbij.

Door de opnamen van de single is Evers momenteel niet te horen op 538. Tim Klijn neemt daarom momenteel, samen met Niels en Rick, de ochtendshow voor zijn rekening.

Toppers in Concert
Recent kwam Evers als winnaar uit de bus van het Tien-programma ‘Just the two of us’, waar hij samen song met Berget Lewis. Evers zal ook als gast optreden tijdens ‘Toppers in Concert’ tijdens de concerten in de eerste week van juni in de Amsterdam ArenA. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten