Wietze de Jager vertrekt definitief bij Qmusic

Wietze de Jager keert niet meer terug bij Qmusic. De deejay van de ochtendshow bij Qmusic is sinds mei niet meer te horen is op de landelijke radiozender. Vrijdag liet Wietze aan het radiostation weten dat hij niet meer terugkomt.

De reactie van Q over Wietze is erg kort: “We leggen ons neer bij de keuze van Wietze om Qmusic te verlaten”.  Wat Wietze de Jager nu gaat doen, is onduidelijk.

Volgens het roddelblad Weekend zou Wietze één van de nieuwe gezichten van Shownieuws worden op SBS 6. Wietze zou volgens geruchten worden ondersteund door Radio 538 deejay Mark Labrand.

Mattie en Wietze
De zenderbazen van Qmusic hoopten dat Mattie en Wietze weer een duo zouden worden. Maar een hereniging is niet gelukt. Mattie Valk start daarom vanaf 4 september met de vernieuwde ochtendshow zonder Wietze. Wie hem daarbij gaat ondersteunen is nog niet bekend. [Radiowereld.NL]