Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 wordt Official Media Partner Eredivisie

Radio 538 is met ingang van seizoen 2023/2024 Official Media Partner van de Eredivisie. Met deze samenwerking verbindt de radiozender zich voor twee jaar aan de Eredivisie en de achttien Eredivisieclubs. De afgelopen jaren was Radio Veronica Official Media Partner.

Voor Radio 538 betekent dit een hernieuwde samenwerking met de Eredivisie, want in het verleden hadden beide partijen ook al een overeenkomst.

Doordat Radio 538 de komende twee jaar Official Media Partner is, zijn er voor de luisteraars van het radiostation regelmatig unieke prijzen te winnen.

Vrijdag (11 augustus) gaat het nieuwe voetbalseizoen van start. De samenwerking tussen Radio 538 en de Eredivisie staat daarbij in het teken van voetbalbeleving en unieke win-acties. Niet alleen hebben luisteraars van Radio 538 de afgelopen week al seizoenkaarten kunnen winnen voor hun favoriete Eredivisieclub, ook zijn er gedurende het hele seizoen regelmatig kaarten te winnen voor topwedstrijden uit de Eredivisie.

Om luisteraars goed voor te bereiden op het voetbalweekend, neemt 538-deejay Tim Klijn iedere vrijdag tijdens de ochtendshow met een ESPN-commentator de komende wedstrijden door. [RadioWereld.NL]