Search
Close this search box.

3FM deejay krijgt tv-programma tijdens zomerstop

3FM Giel Beelen gaat vanaf zondag 8 juli (om 22.10 uur) een nieuw tv-programma presenteren op Nederland 3. In het programma, wat als proef acht weken te zien is tijdens de zomerstop in Hilversum, voert hij gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen met bekende gasten, maar ook veel minder bekende gasten schuiven bij hem aan tafel.

Sportpresentator Humberto Tan en de hyperactieve kok Pierre Wind zullen de eerste gasten zijn die ‘bijna’ naakt te gast zijn. Alleen een broekje verbergt de geslachtsdelen van de gasten. Of er nog meer gasten op deze manier een bezoekje aan de het nieuwe tv-programma ‘Giel’ brengen is niet zeker.

In het programma probeert Giel in te gaan op de actualiteit van de dag op geheel eigen wijze waarbij hij niet alleen zichzelf uitdaagt maar ook zijn publiek. Giel: “Dagelijks bevlek ik de radio met mijn ochtendshow ‘Giel’ op 3FM en dat ga ik nu wekelijks op tv doen. Ik heb me van de radiowetten nooit zoveel aangetrokken en probeer om ook tv op z’n Giels te gaan maken.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten