Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Enrique Iglesias valt op billen

Als Enrique Iglesias moet kiezen tussen borsten en billen, kiest hij voor billen. “Duizend procent zeker”, zegt hij in Beau Monde.

Als Enrique Iglesias moet kiezen tussen borsten en billen, kiest hij voor de laatste lichaamsdelen. “Duizend procent zeker”, zegt de zanger tegen Estelle Gullit, die hem heeft geïnterviewd voor de glossy Beau Monde. “Ik weet niet waarom ik het zo belangrijk vind. Een kont definieert het hele bovenlichaam van een vrouw.”

De 32-jarige Iglesias gaat zelfs zover in zijn voorliefde voor het vrouwelijk achterwerk dat hij liever genoegen neemt met een vriendin met twee erwten op een plankje dan met een vrouw met platte billen. Estelle kan met haar figuur de goedkeuring van de zanger wegdragen. “Don’t worry, jij hebt een fantastisch lichaam, dat kan ik zo al zien.”

Wat Enrique het verschrikkelijkst vind aan vrouwen is snobistisch gedrag. “Gadverdamme”, zegt hij. “Een absolute afknapper.”

Iglesias bracht eerder deze maand zijn nieuwe album uit, ‘Insomniac’. De afgelopen weken werd druk gespeculeerd over een vermeende breuk met zijn vriendin Anna Kournikova. Het bleven geruchten, want de twee zijn nog altijd samen.

[Novum]