Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bastiaan Ragas presenteert avondshow bij 100%NL

Bastiaan Ragas presenteert van maandag 11 juni tot en met vrijdag 15 juni de avondshow samen met Lex Gaarthuis en Nienke Disco. Deze speciale co-presentatie vindt plaats omdat Bas onlangs zijn Nederlandstalig album uitbracht, waarvan de singles ‘Dit is mijn stad’ en ‘1000 Manieren’ in hoge rotatie op 100%NL worden gedraaid.

Bastiaan Ragas: “Ik vind 100%NL een erg lekker radiostation. Zij hebben mij altijd gesteund met mijn muziek, dus toen ze vroegen of ik een week wilde presenteren, kon ik natuurlijk geen nee zeggen”

eLine la Croix
Vanwege het zwangerschapsverlof van Eline la Croix presenteert Lex Gaarthuis maandag 11 juni van 17.00 tot 20.00 uur en Nienke Disco presenteert dinsdag 12 juni tot vrijdag 15 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Eline la Croix is op 1 juni moeder geworden van ‘Rocka’, een gezonde dochter van bijna 9 pond. [Radiowereld.NL]