Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Branded Radio beleeft nog geen doorbraak

Branded radio, hoewel misschien interessant voor sommige merken, beleeft voorlopig nog geen doorbraak. Branded radio is het aanbieden van een muziekstation via internet met de intentie een merknaam te promoten. Producenten van dit format hopen op een doorbraak, maar adverteerders staan nog niet in de rij voor branded radio.

Volgens sommigen biedt branded radio nieuwe mogelijkheden voor verfrissende zenders in het nu wat vlakke radiolandschap. Puma en Rexona durfden het wel aan en introduceerden respectievelijk French 77 en Biorhythm. Het aantal luisteraars is nog niet overweldigend. French 77 trok tot nu toe 32.000 luisteraars.

Bacardi B-Live wordt beschouwd als een van de eerste brand radio stations en zendt party classics en remixes uit van muziek die is gedraaid op feesten van Bacardi. Een van de voordelen van een internet radio station is de betaalbaarheid. [Adformatie/Radio.NL]

Gerelateerde berichten