Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hotradio 93FM gaat op de dancetour

De commerciële zender Hotradio 93FM wordt vanaf donderdag 14 juni de dancezender van Oost Nederland. Vanaf die datum zullen 24 uur per dag dancenummers te horen zijn op het radiostation. Door de wijziging in het format zullen ook enkele van de huidige programma’s verdwijnen waaronder de HOT40. Een dance chart zal hiervoor in de plaats komen.

Twee radiostations
Hotradio exploiteert momenteel twee radiostations. ‘Hotradio Plus’ bestaat sinds november 2005. Op dit station zijn de beste classics te horen uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Omdat ‘Hotradio Plus’ zich richt op de doelgroep 30+, geeft dit ‘Hotradio 93FM’ de kans om zich te richten op een jongere doelgroep.

“Het is essentieel dat niet alleen de luisteraars naar jou luisteren, als radiostation moet je ook goed naar je doelgroep luisteren.”, aldus Hans Kokkeel, directeur van Hotradio. “Dance is in, met de wijziging van het radioformat spelen we hier helemaal op in. Om de groep luisteraars breed te houden zullen we overdag voornamelijk mainstream dance draaien. Deze muziek draaien we nu ook al, maar we gaan ons hier nu volledig op focussen.”

De nieuwe dancezender ‘Hotradio 93FM’ is in Twente en de Achterhoek te ontvangen via 93.3FM en 93.5FM, in de regio Arnhem-Nijmegen op 88.5FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten