Zoeken
Sluit dit zoekvak.

FMeXtra ontvanger verkrijgbaar bij Broadcast Partners

Via Broadcast Partners zijn sinds deze week ook FMeXtra ontvangers te koop. De radio receiver, die ook FMeXtra kan ontvangen, kost met BTW en verzendkosten bijna 160.00 euro en is te bestellen via de webshop van het bedrijf. Het is nog niet bekend of FMeXtra ontvangers ook via andere concurrerende bedrijven te koop zijn. Overigens is het nog lang niet zeker of FMeXtra de toekomst wordt.

De stereo FM ontvanger heeft naast de ontvangst van de analoge FM stations ook de mogelijkheid om de digitale FMeXtra uitzendingen te beluisteren. Met de analoge en digitale uitgangen is de ontvanger aan te sluiten op een geluidsinstallatie. In het apparaat zit ook een ingebouwde luidspreker en een hoofdtelefoonaansluiting. Naast de USB-aansluiting is de ontvanger alvast met een SD-card lezer uitgerust.

Talpa Radio en de Sky Radio groep zijn momenteel nog de enige partijen die gebruik maken van FMeXtra. Sky Radio zendt via haar zender in Hilversum (101.2 FM) het signaal van TMF Radio digitaal door, terwijl Radio 538 via een aantal van haar zenders Radio 10 Gold en Juize.FM meezendt. Of ook andere radiostations gebruik gaan maken van FMeXtra is nog onduidelijk. [Radiowereld.NL]