Zoeken
Sluit dit zoekvak.

FunX goed beluisterd onder stadsjongeren

Het regionale radiostation FunX scoort sinds 2004 erg goed bij jongeren van 15-24 jaar in de Randstad. Dit blijkt uit het onderzoek dat de afgelopen weken is afgenomen door Interview-NSS onder bijna 2000 jongeren in de vier grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Denhaag. Ondanks de concurrentie onder jongerenzenders weet FunX haar positie te behouden in haar eigen doelgroep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FunX programmadirecteur Mezen Dannawi: “we bestaan dit najaar vijf jaar. De toenemende belangstelling van andere media voor stadsjongeren maakt ons trots, maar zorgt er ook voor dat we na vijf jaar scherper moeten opereren dan ooit.”

De distributie van FunX wordt de komende maanden verder uitgebreid. Vanaf vrijdag is het station te beluisteren via digitenne met landelijke dekking en in de provincies Groningen en Drenthe wordt de zender toegevoegd op de kabel van exploitant Essent. Verder zendt FunX van 14 tot en met 17 juni in Tilburg uit op de evenementenfrequentie 107.2 FM. De live uitzendingen staan in het teken van Festival Mundial. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten