Search
Close this search box.

Danny de Munk krijgt eigen docusoap

Danny de Munk is vanaf augustus te zien in zijn eigen docusoap. In de serie staat het 25-jarig jubileum van zanger centraal. De Avro zendt de serie uit.

Danny de Munk is vanaf augustus te zien in zijn eigen docusoap. In de serie staat het 25-jarig jubileum van zanger centraal. Dat heeft de Avro vrijdag bekendgemaakt.

De 37-jarige De Munk gunt het publiek ook een kijkje achter de schermen van zijn privéleven met zijn vrouw Jenny en hun twee kinderen Bo en Davy. De soap, die nog geen titel heeft, bestaat uit zes delen.

Momenteel speelt De Munk in de musical ‘The wiz’. In oktober keert hij terug als een volwassen Ciske de Rat in de gelijknamige musical. Verder werkt de zanger aan een nieuw album en geeft hij op 25 juni een jubileumconcert in de Rotterdamse Ahoy.

[Novum]