Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gratis reclamecampagnes goede doelen bij 6Pack

De ruimte voor wervingsspotjes van goede doelen wordt steeds beperkter. De kosten voor een spotje op televisie worden steeds hoger, waardoor met name middelgrote en kleine goede doelen in de problemen komen. Het televisieprogramma 6Pack onderneemt hiertegen actie en geeft reclamecampagnes binnenkort gratis weg.

6Pack vindt het jammer dat goede doelen geen spotjes meer kunnen uitzenden op de televisie vanwege de alsmaar stijgende kosten. Om de goede doelen te helpen verloot het tv programma onder alle gedupeerde goede doelen een aantal reclamecampagnes. Deze campagnes zonder clichébeelden zullen worden ontwikkeld in samenwerking met jonge reclamemensen en worden uitgezonden via 6pack.tv. Geïnteresseerde goede doelen kunnen zich daarvoor op de website van 6Pack inschrijven. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten