Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jack van Gelder presenteert Nationale Eurometer

Jack van Gelder en Nelleke van der Krogt presenteren volgende week éénmalig een tv-programma voor omroep MAX. In de show ‘De Nationale Eurometer’ bekijken Van Gelder en Van der Krogt wat de komst van de euro voor individuele Nederlanders heeft betekend.

Het publiek kan op de website vragen beantwoorden met betrekking tot de euro. Vervolgens wordt de kijker verteld of hij armer of rijker is geworden nadat de het muntstuk in 2002 het officiële Nederlandse betaalmiddel werd. Tijdens de live-uitzending doen onder anderen Natasja Froger, Rob Verlinden en Joop Braakhekke mee aan de vragenlijst.

De Nationale Eurometer wordt woensdag uitgezonden op Nederland 1. MAX mag de presentatoren ‘lenen’ van andere omroepen. Van der Krogt presenteert bij de Avro het kunstprogramma Tussen Kunst En Kitsch. Van Gelder is onder meer de presentator van het spelletje Tros Triviant en van Studio Voetbal bij de NOS. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten