Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nederlands Olympisch voetbalelftal in Peking live bij de NOS

De NOS zendt de wedstrijden van het Nederlands Olympisch voetbalelftal bij de Olympische Spelen van 2008 in Peking rechtstreeks uit. Dit voetbaltoernooi vindt plaats van 6 tot en met 23 augustus 2008. Het Nederlands team kwalificeerde zich afgelopen week voor Peking door de halve finale te halen op het EK onder 21 dat op dit moment in Nederland plaatsvindt.

Het Olympisch voetbaltoernooi begint twee dagen eerder dan de rest van de Spelen. De vrouwen starten op 6 augustus en de mannen op 7 augustus. De laatste speeldag is op 23 augustus. De speeltijden liggen in de groepsfase tussen 11.00 en 17.00 uur Nederlandse tijd.

De Olympische voetbalploegen spelen hun wedstrijden in Peking (3 stadions), Tianjin, Shanghai, Shenyang, Qinhuangdao. Het is nog niet bekend in welke stad het Nederlands team zijn wedstrijden speelt. De NOS is rechtenhouder van de gehele Olympische Spelen van 2008. Hierdoor kan de NOS ook het Olympisch voetbal uitzenden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten