Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio22 ook te zien in Alkmaar

De commerciële, regionale televisieomroep Regio22 zal vanaf 2 juli ook te ontvangen zijn in de ruim 40.000 huishoudens in Alkmaar via kabelexploitant UPC. Regio22 zal worden doorgegeven via kanaal 39+ en frequentie 616,00. Daarmee komt het aantal kijkers dat Regio22 dagelijks in Noord Holland kan bereiken op ruim 1 miljoen.

“Ons distributiebeleid is natuurlijk gericht op uitbreiding van ons bereik. Alkmaar was een belangrijke schakel die tot voor kort ontbrak, maar nu gelukkig ook tot ons bereik gerekend mag worden. Regio22 bericht nu al geregeld vanuit Alkmaar en menig item in ons dagelijkse nieuwsmagazine wordt in Alkmaar opgenomen. Zelfs ons eigen businessprogramma ‘Regio22 in Bedrijf’ wordt in Alkmaar, namelijk in het DSB-stadion van AZ, opgenomen,” aldus Regio22.

Regio22 uit de lucht
Momenteel kampt Regio22, evenals West Friesland Radio en een aantal steunzenders voor nationale zenders, met grote problemen door een blikseminslag in de nacht van zondag op maandag.

[Update]
De problemen door de blikseminslag zijn dinsdagmiddag verholpen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten