Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild zoekt spelers voor Jong & Wild Oranje

Radio 538 deejay Ruud de Wild gaat de komende weken op zoek naar spelers voor zijn eigen voetbalteam: Jong & Wild Oranje. In totaal maken tien luisteraars kans op een plek in dit team. Naast luisteraars zullen ook diverse BN-ers en oud-voetballers aan het team worden toegevoegd.

In totaal zal Ruud de Wild twee teams gaan samenstellen. Eén voor deze week en één voor komende week. In beide teams kunnen vijf luisteraars van 538 een plekje bemachtigen. Naast een plek in Jong & Wild Oranje krijgen de winnaars ook nog eens twee kaarten voor een wedstrijd van het EK onder 21 jaar. Het gaat hierbij om kaartjes voor de wedstrijd Nederland – Israël of België – Nederland.

De actie van Ruud de Wild maakt deel uit van het partnerschap dat Radio 538 en de TV-zender Tien hebben met UEFA EK onder 21. Eerder ging bij Ruud al het officiële thema van het Europees Kampioenschap onder de 21 jaar, Rush Hour van Armin van Buuren, in première. [RS/Radio.NL]