Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Spot met commercialdatabank

Spot komt per 1 juli met ADview, een databank waarmee alle commercials kunnen worden bekeken die zijn uitgezonden op de Nederlandse televisie. De databank wordt geproduceerd door TV Times, die ook de audit uitvoert op uitgezonden commercials. Hierdoor zijn de spots de dag na de eerste uitzending al terug te vinden in de databank.

De databank, die wordt aangeboden onder de naam ADview, wordt samengesteld op basis van het next day reporting principe. Dat betekent dat alle spots die ‘gisteren’ voor het eerst zijn uitgezonden, de volgende dag al in de databank zijn opgenomen. ADview is niet openbaar en wordt afgeschermd met een login procedure. Spot stelt de databank tegen kostprijs ter beschikking aan reclamebureaus, adverteerders en mediabureaus en eventuele andere geïnteresseerden. [Adformatie/Radio.NL]

Gerelateerde berichten