Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TMG koopt puzzelbladen Sanoma

Keesing, onderdeel van de Telegraaf Media Groep (TMG), koopt de puzzelbladen van Sanoma Uitgevers. Keesing en Sanoma hebben daartoe een intentieverklaring ondertekend, zo laten de bedrijven weten in een gezamelijk persbericht. De overnameprijs wordt niet vrijgegeven. Keesing voegt door de overname een drietal titels aan zijn portfolio toe: Puzzelsport, Bingo! en 10 voor Taal.

Bij Puzzelsport, Bingo! en 10 voor Taal werken op dit moment 29 werknemers. Beide partijen verwachten op korte termijn tot een definitieve overeenkomst te komen. Keesing geeft in het persbericht aan dat de acquisitie goed aansluit bij zijn eigen portfolio. De onderneming verwacht met de samenvoeging een aantal synergievoordelen te behalen.

Sanoma Uitgevers, onderdeel van de Finse tijdschriftenuitgever SanomaWSOY, doet afstand van de puzzelbladen ‘na de herorientatie van de positie van het bedrijf in de puzzelbladenmarkt in Nederland’. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten