Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tooske en Henkjan presenteren Idols voor uitvinder

Tooske Ragas-Breugem en Henkjan Smits gaan samen een programma presenteren op SBS 6. Het gaat om ‘Het beste idee van Nederland’, een soort Idols voor uitvinders. Dat bevestigt een woordvoerder van SBS zondag. Het programma is vanaf september op de zender te zien.

‘Het beste idee van Nederland’ loopt al drie seizoenen en wist een schare trouwe kijkers aan zich te binden. Met de twee bekende gezichten hoopt SBS nu op een kijkcijferkanon.

Iedereen met een goed idee kon zich de afgelopen weken zich voor de show aanmelden. Een vakjury bepaald vervolgens aan de hand van criteria als originaliteit, produceerbaarheid en beleving van de consument wie het beste nieuwe product heeft bedacht. Dat idee maakt kans om in productie te worden genomen.

In het nieuwe seizoen bestaat de jury uit uitvinder Bernd Schneider, professor in duurzame productontwikkeling Han Brezet, designer Manon Navarro en industrieel ontwerper Erland Bakkers. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten