Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Tourartiest Top 23 Allertijden’ op Radio 1

Het Radio 1 programma ‘Radio Tour de France’ laat deze zomer de keuze van de Tourartiest over aan de luisteraars van het publieke radiostation met de ‘Tourartiest Top 23 Allertijden’. Tijdens ‘Radio Tour de France’ staat namelijk elke dag één artiest centraal.

Van deze artiest wordt ieder uur tijdens Radio Tour de France één plaat gedraaid. De Tourartiest is al jaren een vast onderdeel van het programma. De muzieksamenstellers van het programma hebben een selectie gemaakt uit de vele artiesten die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen. Luisteraars kunnen een stem uitbrengen op meer dan 120 artiesten, maar kunnen ook een favoriete artiest aanmelden.

Stemmen
De verkiezing van de Radio 1 Tourartiest Top 23 duurt tot en met de laatste dag van de Tour de France. Het programma wordt 23 dagen uitgezonden van zaterdag 7 juli t/m zondag 29 juli. Op 7 juli begint Radio Tour de France met de nummer 23 van de lijst. Op zondag 29 juli is de nummer 1 aan de beurt. Luisteraars kunnen ook tijdens Radio Tour de France blijven stemmen, zodat artiesten met tussensprints kunnen stijgen op de lijst. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten