Radio 538 deejay Edwin Evers gaat verhuizen

Nederlands best betaalde radio deejay, Edwin Evers, gaat verhuizen naar een klein optrekje in het Overijsselse Hardenberg, zo meldt SBS Shownieuws zaterdagavond. Daar neemt de 538 deejay (en inwoner van Hardenberg) per 1 september intrek in Huize Nijenstede aan de Hessenweg, wat hij onlangs heeft gekocht voor 1.6 miljoen euro. Huize Nijenstede uit 1854 stond al drie jaar te koop voor 1.9 miljoen euro.

Volgens de huidige eigenaar gaat Evers het voormalige museum compleet restaureren. Volgens SBS6 wordt het een huis met kantoor. Huize Nijenstede was heel vroeger ook nog een burgemeesterhuis. Voor de collectie (kleding, tassen en schoenen) van museum Nijenstede is inmiddels een nieuwe bestemming gevonden.

Momenteel is Evers maar liefst 7 weken op vakantie. Zijn radioprogramma wordt momenteel gepresenteerd door Humberto Tan. [Radiowereld.NL]