Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lange Frans presenteert Veronica Poker

Lange Frans presenteert het nieuwe programma Veronica Poker: Dutch Open waarin zes bekende Nederlanders eerst tegen elkaar spelen voor het goede doel, maar het vervolgens ook tegen professionals opnemen. Richard Witschge, Baas B, Maud Mulder, Michael van Gerwen, Gallyon van Vessem en Dennis Weening gaan de strijd aan. Veronica Poker: Dutch Open is vanaf 4 september iedere dinsdag omstreeks 23.00 uur te zien bij Veronica.

Rapper Lange Frans presenteert na zijn debuut ‘My Best Friends’ bij Veronica vanaf september Veronica Poker: Dutch Open. In de eerste aflevering spelen de zes bekende Nederlanders tegen elkaar aan de ‘celebrity tafel’ voor het goede doel. In aflevering 2 tot en met 7 speelt telkens één van de zes BN’ers tegen vijf Nederlandse pokerprofessionals. De winnaars van iedere aflevering spelen uiteindelijk in aflevering 8 in een bloedstollende finale tegen elkaar. [Radiowereld.NL]