Robert Feller krijgt middagprogramma bij Radio 10

[Update] Robert Feller zal met ingang van maandag 5 mei 2014 te horen zijn op Radio 10. Feller gaat het middagprogramma van 13.00 tot 16.00 uur presenteren. Robert Feller neemt de plaats in van Koen van Huijgevoort, die vorig jaar november na slechts vier maanden de zender verliet. Vaste invaller is momenteel Albert-Jan Sluis.

Koen van Huijgevoort
Koen heeft een half jaar geleden de overstap van 100%NL naar Radio 10 gemaakt om een programma te presenteren tussen 13.00 en 16.00 uur.

Na een aantal maanden bleek dit niet goed te combineren met de activiteiten voor zijn eigen bedrijf, veel lastiger dan de radioshow op 100%NL tussen 16:00 en 19:00 uur. In overleg met Radio 10 heeft Koen toen besloten te stoppen en zich kan focussen op zijn eigen bedrijf.

Koen van Huijgevoort: “Je kan alles, maar niet tegelijkertijd. Stoppen met een radioshow op het prachtige Radio 10 was één van de zwaarste beslissingen in mijn leven. Maar je moet een keuze maken om je volledige aandacht aan iets te kunnen geven. Anders doe je alles maar halfslachtig. Ik zeg radio hierbij niet vaarwel, dat kan niet want ik ben geïnfecteerd met het radiovirus en daar zal nooit een antivirus op worden gevonden.

Sowieso ben ik op dit moment actief als inval-deejay op 100%NL en Radio 10 en daarnaast zou ik graag een weekendprogramma gaan presenteren bij een radiostation. Een of twee keer in de week, zodat ik radiomaken beter kan combineren met mijn bedrijf. Hopelijk komt er binnenkort een slot vrij en willen ze mij hebben. Dat is even afwachten. Daarnaast werk ik aan nieuwe online software voor radiozenders, maar daar kan ik nog niet veel over zeggen. Behalve dat het weer met radio te maken heeft dus…”

Robert Feller
Robert Feller is afkomstig van 100%NL waar hij bijna vijf jaar te horen is. Feller werkte eerder als deejay voor onder andere Veronica FM en Yorin FM.

Robert: ‘Ik vind het fantastisch om mee te kunnen bouwen aan de toekomst van Radio 10.

Het station heeft natuurlijk een prachtige geschiedenis en een uniek geluid dat gelukkig nu weer overal te ontvangen is. Ik heb er ongelooflijk veel zin in.’ [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email