Veronica en Nickelback veilen gesigneerde gitaar voor Giro 555

Radio Veronica is afgelopen maandag ook begonnen met het veilen van leuke items voor Giri 555. Om zoveel mogelijk Filipijnse slachtoffers hulp te bieden kan iedereen deze hele week nog via Radioveronica.nl bieden op onder meer een lunch met Marco Borsato of een gesigneerde gitaar van de band Nickelback.

Stemmen Top 1000 Allertijden officieel van start
De Canadese rockband Nickelback bracht maandag bij Patrick Kicken in de Radio Veronica studio de eerste stem op de Top 1000 Allertijden uit. Zanger Chad Kroeger koos voor Sweet Child O’ Mine van Guns N’ Roses en gitarist Ryan Peake voor Coldplay’s Viva La Vida.

Gesigneerde gitaar
Ook signeerde Nickelback speciaal voor Radio Veronica’s Giro 555 Veiling een gitaar tijdens de uitzending. Er kan nog de hele week op de gitaar en alle andere unieke veilingstukken worden geboden via de website van Veronica. De opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan de slachtoffers van de orkaan op de Filipijnen. De uitzending van de Top 1000 Allertijden start op vrijdag 6 december. [Radiowereld.NL]