Zoek
Sluit dit zoekvak.

MTV-presentatrice gezicht digitale zender NCRV

Evelien Bosch wordt het gezicht van de nieuwe digitale zender Mambapoint. Dat heeft de NCRV, die het webstation in oktober lanceert, dinsdag bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie in Hilversum. De voormalige MTV-vj wordt de vaste presentatrice van het televisiestation op internet dat zich richt op duurzame ontwikkeling en internationale samenwerking.

Op mambapoint.tv. kunnen particulieren en stichtingen zelf verslag doen van de steentjes die zij bijdragen aan een betere wereld. Dit materiaal wordt door de redactie van het kanaal aangevuld met reportages en interviews.

Het komende seizoen zijn naast Bos nog enkele andere nieuwe gezichten te zien bij de NCRV. Journalist Frénk van der Linden toont vanaf 25 november zijn interviewvaardigheden in het programma De Koffer, waarin hij van tevoren niet weet wie hij moet interviewen. Voormalig Net 5-pesentatrice Regina Romeijn presenteert vanaf januari de nieuwe serie Slag om Pampus, waarin stellen strijden om een huis en een baan op het forteiland Pampus. En Zoop-acteur Ewout Genemans is komend seizoen het nieuwe gezicht van het kinderprogramma Willem Wever.

Verder komt de omroep met nieuwe programma’s als Babyboom, waarin Caroline Tensen een jaar lang honderd stellen met een kinderwens volgt, en Joris’ Pakketservice, waarin Joris Linssen bij mensen thuis op zoek gaat naar hun levensverhaal. Ook is er een nieuwe dagelijkse dramaserie voor jongeren. SpangaS, dat vanaf 3 september op de jeugdzender Z@pp wordt uitgezonden, volgt de belevenissen van een groep jongeren op hun middelbare school, het Spangalis College. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten