Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jurjen Gofers naar Slam FM

Jurjen Gofers, afkomstig van Caz, is vanaf deze week weer terug op de landelijke radio, zo meldt Slam FM. Jurjen gaat het radioprogramma ‘The Beat Goes On’ versterken waarin ook Tamara Brinkman en Daniël Lippens een vaste plaats innemen. ‘The Beat Goes On’ is elke werkdag te horen tussen 10.00 en 16.00 uur. Tamara, Daniël en Jurjen wisselen elkaar deze uren af bij het draaien van de meeste non-stop muziek.

Daarnaast zal Jurjen in de weekenden op zowel de zaterdag als de zondag van 12.00 tot 15.00 uur zijn eigen programma presenteren. Gofers neemt de uren van Martijn La Grouw over. “Ik voel me helemaal thuis in de muziekstijl die bij Slam FM wordt gedraaid. Verder is het gewoon een ‘no-nonsense station’ met vooral heel veel muziek. Het voelt alsof ik eindelijk ‘de ware’ heb gevonden”, aldus Jurjen Gofers.

Gofers begon op 15-jarige leeftijd bij Radio Kontakt in de Brabantse plaats Beek en Donk. Daarna stapt hij over naar Radio Decibel in Nuenen. Zijn verblijf bij dat station duurt niet lang, want na een paar maanden wordt hij in 1998 opgemerkt door Radio 538. Daar was hij producer en presenteerde hij op zondagnacht een radioprogramma. In de zomer van 2006 ging Gofers naar Caz. [Radiowereld.NL]