Zoek
Sluit dit zoekvak.

Niels Jansen Radio Veronica-marketingmanager

Niels Jansen neemt vanaf deze week de functie van marketingmanager over van Ralph Heijnneman bij Radio Veronica. Heijnneman gaat zich nu bezig houden met TMF Radio. Niels Jansen wordt als marketingmanager van Radio Veronica verantwoordelijk voor het marketing beleid van het station. In deze hoedanigheid zal hij leiding geven aan de marketingafdeling.

Niels Jansen is afkomstig van de Arrow Media Group waar hij het afgelopen jaar als marketingmanager verantwoordelijk was voor de stations Arrow Classic Rock & Arrow Jazz FM. Daarvoor is hij 15 jaar werkzaam geweest in de platenindustrie waar hij bij Warner Music de marketing campagnes voor releases van onder anderen James Blunt, Sean Paul, The Corrs, Relax, Enya en Live Aid heeft ontwikkeld.

Ralph Heijnneman start 1 september met zijn marketingcommunicatiebedrijf Spinmarketing. Spinmarketing zal onder andere gaan werken voor TMF Radio dat net zoals Radio Veronica onderdeel is van de Sky Radio Group. [Radiovisie/Radio.NL]