Search
Close this search box.

Prijs voor slechtste radio- en tv-programma’s

Het Veronica Magazine komt met een prijs voor het slechtste radio- en tv-programma en voor slechte presentatoren. “Het Lelijk Ding” gaat de prijs heten en moet volgens de bladenmakers een tegenwicht bieden tegen de talloze lovend bedoelde mediaprijzen (bijvoorbeeld de Marconi Awards, GoudenRing en de WAF-awards) die er al bestaan.

Belangstellenden kunnen dinsdag vanaf 10.00 uur stemmen via de website Veronicamagazine.nl. Ze kunnen daar een keuze maken uit vooraf door de redactie genomineerde BN’ers en programma’s. Medio oktober moet duidelijk zijn wie de ‘winnaars’ zijn.

Genomineerd zijn belspelpresentatrice Christine van der Horst maar ook Patty Brard, Tooske Ragas en Bridget Maasland. Ook Froukje de Both maakt in drie categorieën kans op Het Lelijk Ding. De Both is genomineerd in de categorie slechtste tv-presentatrice en voor het tv-programma ‘Wie wordt de man van Froukje’.

Samen met haar collega Niels Hoogland van de radioshow Niels & Froukje, is ze ook nog genomineerd voor het slechtste radioprogramma. Niels Hoogland is tevens programmadirecteur bij 538.

Bij de mannen zijn het Winston Gerschtanowitz, Robert Jensen en Piet Paulusma. Als slechtste programma’s staan onder meer De Gouden Kooi en Premtime genomineerd. [Radio.NL/Planet]